Vazalstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Vazalstraat Tilburg NederlandDeze kamer is gelegen op de 1e verdieping van een net pand in de populaire wijk Broekhoven, aan de rand van het bruisende stadscentrum van Tilburg. Het centrum heeft gezellige winkels en leuke uitgaansgelegenheden.Indeling en omschrijving kamer Tilburg:Deze nette kamer geniet veel lichtinval door de grote raampartijen.De keuken, hal, toilet en douches deel je met de andere bewoners.Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de gedeelde buitenruimte.

Je vind de Kamer aan de Vazalstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Vazalstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Vazalstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Vazalstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Vazalstraat in Tilburg

Prijs – 355.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vazalstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren