Vechtdal Ede Nederland in Ede via Huurflits

Vechtdal Ede NederlandIndelingBegane grond: hal met toilet en trap naar de eerste verdieping, woonkamer met openslaande deur naar de tuin en een luxe open keuken voorzien van een combi-magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat, schouwkap en koelkast.Eerste Verdieping: overloop met vaste trap naar de zolder, een badkamer met douche voorzien van Grohe douche set, wastafelkraan en een Villeroy & Boch wastafel en toilet, drie slaapkamers van 6,8 m², 11,9 m² of 13,4 m² en 15,7 m².Tweede verdieping: een ruime zolder van rond de 25 m².AfwerkingDe vloer van de woning wordt voorzien van een moderne PVC vloer, een droogloopmat en witte plinten. De wanden worden afgewerkt met glasvlies behang.

Je vind de Huurwoning aan de Vechtdal Ede Nederland  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Ede aan de Vechtdal Ede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Vechtdal in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Vechtdal in Ede – Klik hier

Details van Huis Vechtdal in Ede

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 121

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vechtdal Ede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren