Veenweg Deventer Nederland in Deventer via Huurflits

Veenweg Deventer NederlandIndelingBegane grond: gemeenschappelijke hal, badkamer voorzien van inloopdouche, fonteintje en toilet.Eerste etage: gemeenschappelijke hal, keuken voorzien van gaskookplaat en afzuigkap, badkamer voorzien van inloopdouche, fonteintje en toilet. De kamer bevindt zich op de eerste etage aan de achterzijde. Daarnaast beschikt de kamer over een kitchenette met koelkast en wasbak.

Je vind de Kamer aan de Veenweg Deventer Nederland  te Deventer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Deventer aan de Veenweg Deventer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Veenweg in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Veenweg in Deventer – Klik hier

Details van Kamer Veenweg in Deventer

Prijs – 375.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Veenweg Deventer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren