Veerhoeklaan Oostburg Nederland in oostburg via Huurflits

Veerhoeklaan Oostburg NederlandBegane grond:Hal met toiletruimte, woonkamer, keuken (2014) met keramische kookplaat, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser.De begane grond is volledig voorzien van een tegelvloer.Eerste verdieping:Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, wastafel en hangtoilet.Vliering.De garage is voorzien van een elektrische deur en aansluiting voor witgoed. De berging met wasbak is bereikbaar via de tuin en in 2014 is de woning met uitzondering van de voordeur voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en rolluiken.

Je vind de Huurwoning aan de Veerhoeklaan Oostburg Nederland  te oostburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad oostburg aan de Veerhoeklaan Oostburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in oostburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Veerhoeklaan in Oostburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Veerhoeklaan in Oostburg – Klik hier

Details van Huis Veerhoeklaan in Oostburg

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Veerhoeklaan Oostburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren