Veestraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Veestraat Sittard NederlandBijzonderheden:- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas;- Wasmachine aansluiting;- Elektrische kookplaat met afzuiging;- Tegelen vloer.In de badkamer zijn er:- Hangcloset;- Enkele wasbak;- Inloopdouche.Woning is per direct Beschikbaar.Huurprijs is 550 EUR, exclusief servicekosten 75 EUR en g/w/l 100 EUR.Huurtoeslag is mogelijk.Waarborgsom: twee keer huurprijs.

Je vind de Studio aan de Veestraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Sittard aan de Veestraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Veestraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Veestraat in Sittard – Klik hier

Details van Studio Veestraat in Sittard

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Veestraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren