Veestraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Veestraat Tilburg NederlandDeze woning bestaat uit 6 studentenkamers met gedeelde voorzieningen.Er is een wasmachine op de zolder. De badkamer heeft twee douches en een wastafel. De keuken is voorzien van een koelkast en een combimagnetron, afzuigkap en gaskookplaat.Er is geen woonkamer. Achter de woning is een tuin met schuur.

Je vind de Kamer aan de Veestraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Veestraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Veestraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Veestraat in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Veestraat in Tilburg

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 19

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Veestraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren