Veldhovenring, Besterd, Tilburg, North Brabant, Netherlands in Tilburg via Huurflits

Veldhovenring, Besterd, Tilburg, North Brabant, NetherlandsBeschikbaar per: 1 november, studio aan de Veldhovenring in Tilburg.Studio met huurtoeslagmogelijkheid ( mits ouder dan 23 jaar )Oppervlakte: 25 m2In totaal zijn er 26 studio’s op een gewilde locatie nabij centrum, winkels en supermarkt! De studio’s liggen op ongeveer 10 minuten loopafstand van het centrum van Tilburg. Het complex is gelegen in de Veldhovenring. Het betreft compleet nieuwbouwcomplex, met een groot en eigen parkeerterrein.Omschrijving:Prachtige studio, gelegen op de begane grond van een complex.Woonkamer met veel lichtinval, nieuw schilderwerk, ramen voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas, kantel-kiep-ramen zorgen voor goede ventilatiemogelijkheden. De studio heeft in tegenstelling tot de andere studio’s een eigen toegang voordeur.De keuken heeft de volgende inbouwapparatuur: koelkast met vriesvak, afzuigkap, elektrische 4-pits kookplaat en extra mechanische afzuiging.Badkamer, is voorzien van douche, spiegel, wastafel, wasmachineaansluiting en toilet.Deze studio heeft géén eigen slaapkamer, een slaapbankje kan dus een ideale oplossing bieden!Het is helaas niet toegestaan honden en/of katten te houden als huisdier in dit complex ( overige huisdieren in overleg ).Internet en TV-signaal zijn niet in de huurprijs inbegrepen.Bijzonderheden:- Minimale huurperiode van 12 maanden- Géén huisdieren toegestaan ( honden en katten )- Voldoende parkeergelegenheid.- De studio heeft geen apart slaapkamergedeelte- Nabij supermarkt ( EM-TE en Aldi ), winkels, pinautomaat en centrum- Nabij UVT, 10 minuten fietsen-1,5 maand waarborgsom- Op loopafstand van centrumHuurprijs:De huurprijs inclusief gas, water, licht en tv-signaal bedraagt €669,-Bij Domica betaald u geen andere extra kosten.De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de huurprijs.Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men een borgsteller aanbrengen.Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan.

Je vind de Studio aan de Veldhovenring, Besterd, Tilburg, North Brabant, Netherlands  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Veldhovenring, Besterd, Tilburg, North Brabant, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Veldhovenring in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Veldhovenring in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Veldhovenring in Tilburg

Prijs – 669.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Veldhovenring, Besterd, Tilburg, North Brabant, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren