Veldhovenring, Besterd, Tilburg, North Brabant, Netherlands in Tilburg via Huurflits

Veldhovenring, Besterd, Tilburg, North Brabant, NetherlandsTe huur per 1 november 2019 studio aan de Veldhovenring 44 te TilburgAlgemene beschrijving:Leuke studio gelegen binnen de ring van Tilburg.Studio heeft geen aparte slaapkamer, een slaapbankje is hier dan ook een ideale oplossing.De keuken heeft de volgende inbouwapparatuur: koelkast met vriesvak, afzuigkap, elektrische 4-pits kookplaat en extra mechanische afzuiging.Badkamer, is voorzien van douche, spiegel, wastafel, toilet, douchegordijn, afzuiging en wasmachine aansluiting.Het is helaas niet toegestaan honden en/of katten te houden als huisdier in dit complex ( overige huisdieren in overleg).Internet en televisie:De nieuwe bewoners dienen zelf internet en televisie aan te vragen, iedere studio heeft namelijk een eigen aansluiting(Ziggo)Huurprijs inclusief g/w/e servicekosten €699,-Waarborgsom 1,5 x de maandhuur €1048,50Bij Domica worden geen verdere kosten in rekening gebracht.Huurcontracten worden aangegaan voor minimaal 12 kalendermaanden, daarna volgt stilzwijgende verlenging.De huur kan na 12 maanden worden opgezegd door huurder met inachtneming van 2 kalendermaanden opzegtermijn.LET OP: De foto’s zijn van een soortgelijke studio!!

Je vind de Appartement aan de Veldhovenring, Besterd, Tilburg, North Brabant, Netherlands  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Veldhovenring, Besterd, Tilburg, North Brabant, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Veldhovenring in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Veldhovenring in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Veldhovenring in Tilburg

Prijs – 699.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Veldhovenring, Besterd, Tilburg, North Brabant, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren