Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven NederlandStudio complex net buiten het centrum van Eindhoven. Volledige gemeubileerd appartement (45m2). Het appartement heeft zijn eigen voorzieningen zoals keuken, badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine.

Je vind de Studio aan de Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Eindhoven aan de Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Studio Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven

Prijs – 780.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren