Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven NederlandGezamenlijke entree op de begane grond met brievenbussen en trappenhuis.Divisie:Entree via de hal met garderobehoek, meterkast en meterkast. Laminaatvloer.De ruime woonkamer met veel daglicht biedt toegang tot beide balkons.Apart toilet.Keuken voorzien van tegelvloer en luxe keukeninstallatie. Beschikt over een kookplaat, vaatwasser, oven, houten werkblad met spoelbak, aansluiting voor de wasmachine en biedt toegang tot het balkon.Hoofdslaapkamer voorzien van laminaatvloer, inbouwkast en toegang tot de badkamer.De badkamer is betegeld en beschikt over een aparte douche. Tevens voorzien van elektrische ventilatie en klapraam.Tweede slaapkamer is tevens geschikt als werkruimte. Uitzicht op de groene omgeving en toegang tot het balkon.De berging (10 m2) in de onderbouw is voorzien van elektra en inbouwkasten. In de onderbouw bevindt zich tevens de gezamenlijke fietsenberging.

Je vind de Appartement aan de Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren