Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven NederlandINDELINGBegane grond:CENTRALE ENTREE:Overdekte centrale entree met brievenbussen, bellentableau en trappenhuis. Op de begane grond bevindt zich tevens een berging voorzien van elekt3e verdieping:ENTREE APPARTEMENT:Via een portiek met slechts twee appartementen, toegang tot het appartement. Entree, royale hal met vaste kasten en meterkast.TOILETRUIMTE:Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset.WOONKAMER:Ruime woonkamer met laminaatvloer en wanden in lichte tinten. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken.KEUKEN:Separate keuken met keukenmeubel in lengteopstelling voorzien van: 4-pits gaskookplaat met RVS wasemkap, koelkast en een combimagnetron. In de keukenbevindt zich tevens de opstelling van de cv-combiketel en een deur naar het balkon.BADKAMER:Vanuit de keuken is een doorloop naar de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche en een vaste wastafel. Hier bevindenzich tevens de aansluitingen voor de witgoedapparatuur. Het appartement is voorzien van een wasmachine.SLAAPKAMERSBeide slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten, een laminaatvloer, stucwerk wanden en plafond.

Je vind de Appartement aan de Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Veldmaarschalk_Montgomerylaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren