Veldzuring in Venlo via Esteon

VeldzuringAppartement te huur! De woning bestaat uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, wasmachine, lift of begane grond. Totale oppervlakte van de woning: 82m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Venlo, Venlo-Oost-Noord. De huurprijs bedraagt €975,- en de borgsom €1.950,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 3-kamer appartement in Venlo, Venlo-Oost-Noord nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Venlo aan de Veldzuring en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 3-kamer appartement in Venlo, Venlo-Oost-Noord wees er dan snel bij!

Meer informatie over 3-kamer appartement in Venlo, Venlo-Oost-Noord – Klik hier

Details van 3-kamer appartement in Venlo, Venlo-Oost-Noord

Prijs – 975.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Veldzuring

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren