Velmolenweg Uden Nederland in Uden via Huurflits

Velmolenweg Uden NederlandCentrale entree, brievenbus, doorloop naar bergingen en achterplaats met parkeerplaatsen waar zich eveneens de overdekte toegang van het appartement bevind.Entree appartement; hal met zeil, 2 slaapkamers met betonnen vloer, apart toilet, badkamer met wastafel, douche met cabine en witgoedaansluitingen, woonkamer voorzien van zeil, eenvoudige keukenblok met spoelbak, grote bergkast met situering combi c.v. ketel, royaal balkon toegangelijk via de woonkamer en de keuken.

Je vind de Appartement aan de Velmolenweg Uden Nederland  te Uden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Uden aan de Velmolenweg Uden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Uden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Velmolenweg in Uden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Velmolenweg in Uden – Klik hier

Details van Appartement Velmolenweg in Uden

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Velmolenweg Uden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren