Velperplein Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Velperplein Arnhem NederlandAppartement:Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. De sfeervolle, lichte woonkamer met veel potentie geeft tevens toegang tot het heerlijke terras! De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, magnetron, koelkast en voldoende opbergruimte. Daarnaast zijn er twee heerlijk ruime en lichte slaapkamers van circa 12m2 en 8m2.

Je vind de Appartement aan de Velperplein Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Velperplein Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Velperplein in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Velperplein in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Velperplein in Arnhem

Prijs – 1325.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Velperplein Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren