Velperweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Velperweg Arnhem NederlandIndelingVia de luxe vormgegeven algemene gang betreed je de hal van het appartement. Vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar. De woonkamer met open keuken beschikt over een Frans balkon. De keuken is voorzien van alle gangbare inbouwapparatuur. De lichte slaapkamer ligt direct naast de woonkamer, maar te betreden vanuit de hal. De badkamer is hiervoor gelegen en deze is voorzien van toilet, wastafel, douche en aansluiting voor de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Velperweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Velperweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Velperweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Velperweg in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Velperweg in Arnhem

Prijs – 935.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 49

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Velperweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren