Velperweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Velperweg Arnhem NederlandVilla is een monumentale villa, geschakeld aan een voormalig kantoorgebouw, welke hoogwaardig is getransformeerd tot 104 appartementen, bestaande uit studio’s en woningen met 1 of 2 slaapkamers. De huurappartementen van Villa bieden meer dan genoeg woonruimte voor ieders wensen, variërend in grootte van 34 tot 98 m². De appartementen hebben veel lichtinval en geven een ruimtelijk gevoel door de open moderne keukens die van alle gemakken zijn voorzien met inbouwapparatuur en veel kastruimte. Alle appartementen zijn tevens voorzien van een moderne badkamer. De meeste woningen hebben een buitenruimte, zoals een balkon of een groot dakterras.

Je vind de Studio aan de Velperweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Arnhem aan de Velperweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Velperweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Velperweg in Arnhem – Klik hier

Details van Studio Velperweg in Arnhem

Prijs – 1080.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 58

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Velperweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren