Veluwestraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Veluwestraat Arnhem NederlandOmschrijvingOp een goede locatie in Arnhem-Noord nabij het centrum van Arnhem en Park Sonsbeek, centraal station en diverse uitvalswegen gelegen mogen wij u aanbieden deze speelse en ruime benedenwoning met 3 slaapkamers en een eigen tuin. Bij binnenkomst de ruime woonkamer met hoek-keuken.Aan de achterzijde van de woning is aangebouwd en zijn en 2 slaapkamers gecreëerd.Vanuit de uitbouw heb je toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en de tuinDe 3e slaapkamer is gelegen in het souterrain. Het souterrain is per vaste trap te bereiken. In het souterrain is ook nog veel bergruimte beschikbaar.Aan de voorzijde woonkamer schijnt op zonnige dagen het zonnetje naar binnen en is de temperatuur is huis al snel aangenaam.

Je vind de Appartement aan de Veluwestraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Veluwestraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Veluwestraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Veluwestraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Veluwestraat in Arnhem

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 93

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Veluwestraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren