Venakker Meijel Nederland in Meijel via Huurflits

Venakker Meijel NederlandBegane grondBij binnenkomst geeft de hal toegang tot de meterkast, trap naar de eerste verdieping, het toilet en de woonkamer. De woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een open keuken met gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Het geheel is afgewerkt met een natuurstenen werkblad. De zonnige tuin met berging is gelegen op het zuidoosten.1e verdiepingDe overloop geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer voorzien van een douche, wastafel en 2e toilet.2e verdiepingMet een vaste trap bereikt u de ruime zolderverdieping, welke is voorzien van een Velux dakraam. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger en de HR combiketel.

Je vind de Huurwoning aan de Venakker Meijel Nederland  te Meijel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Meijel aan de Venakker Meijel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Meijel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Venakker in Meijel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Venakker in Meijel – Klik hier

Details van Huis Venakker in Meijel

Prijs – 999.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 103

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Venakker Meijel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren