Veneweg Wanneperveen Nederland in Wanneperveen via Huurflits

Veneweg Wanneperveen NederlandOp een mooie locatie gelegen fraai afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, een luxe woonkeuken en recent sanitair. De woning wordt eventueel gemeubileerd te huur aangeboden. De huurprijs is exclusief gas, water en electra.Begane grond:Entree met trapopgang; ruime woonkamer met veel lichtinval, aansluitend een luxe woonkeuken met de gebruikelijke inbouwapparatuur; bijkeuken; toilet.Verdieping:Overloop met toilet; 3 mooie slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad, separate douche en wastafelmeubel.Voorwaarden om te huren:- beschikbaar op korte termijn- Minimale huurtermijn 12 maanden- u heeft een toereikend inkomen- waarborg van 1 maand huur te betalen bij aanvang huur- huisdieren zijn niet toegestaan- bij voorkeur geen gezin met kinderen i.v.m. het ontbreken van tuin

Je vind de Huurwoning aan de Veneweg Wanneperveen Nederland  te Wanneperveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Wanneperveen aan de Veneweg Wanneperveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Wanneperveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Veneweg in Wanneperveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Veneweg in Wanneperveen – Klik hier

Details van Huis Veneweg in Wanneperveen

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 105

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Veneweg Wanneperveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren