Venus Oostburg Nederland in oostburg via Huurflits

Venus Oostburg NederlandIndeling:Begane grond:Ruime hal met toiletruimte, ruime woonkamer met schuifpui naar tuin op zuidwest, eetkeuken met keramische plaat, kleine vaatwasser, koelkast, diepvries, combi magnetron, kantoorruimte met bergkast, ruime slaapkamer met deur naar terras en aansluitend ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel, hangtoilet, bidet en ruime extra brede inpandige garage.

Je vind de Huurwoning aan de Venus Oostburg Nederland  te oostburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad oostburg aan de Venus Oostburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in oostburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Venus in Oostburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Venus in Oostburg – Klik hier

Details van Huis Venus in Oostburg

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 197

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Venus Oostburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren