Verbeetenstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Verbeetenstraat Breda NederlandDe woning is gelegen op de begane grond van een voormalig kinderdagverblijf. Daarom heeft een vrouwelijke kandidaat de voorkeur.Via de achterzijde van het complex met afgesloten poort, is het appartement te bereiken.De voortuin geeft toegang naar de voordeur van het appartement. Binnenkomst in de ruime woonkamer welke voorzien is van een strakke vinyl vloer en grote raampartijen aan de voorzijde.De woonkamer beschikt over een open keuken. Deze is voorzien van een afzuigkap en de aansluitingen voor de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Verbeetenstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Verbeetenstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Verbeetenstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Verbeetenstraat in Breda – Klik hier

Details van Appartement Verbeetenstraat in Breda

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verbeetenstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren