Verdiplein Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Verdiplein Tilburg NederlandIndeling begane grond: Gezamenlijke hal met meterkast, toiletruimte met een vrij hangend toilet en fonteintje, trapopgang en provisiekast onder de trap.Bovenwoning: Overloop met toegang tot de doorzon woonkamer welke is voorzien van een keurige laminaatvloer en hoekkeuken v.v. diverse apparatuur.Aan de achterzijde een kleine slaap/werkkamer en aan de voorzijde de badkamer.Zolder: Via een vaste trap is de voorzolder te bereiken. Hier is de CV-ketel geplaatst. De ruime zolderkamer is omgebouwd tot slaapkamer. De zolderkamer is voorzien van een dakraam.

Je vind de Appartement aan de Verdiplein Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Verdiplein Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Verdiplein in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Verdiplein in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Verdiplein in Tilburg

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verdiplein Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren