Verheijstraat Didam Nederland in Didam via Huurflits

Verheijstraat Didam NederlandOmschrijvingTE HUUR!Appartement Dit betreft een 3-kamer appartement op de 1e etage van ca. 80 m². Het appartement is gelegen aan de zijde van de Hengelderweg.Let op: Leeftijdsgrens 65+!De Poort van Diem is een modern appartementencomplex met 36 huurappartementen in een zeer rustige omgeving in het centrum van Didam.Ideaal voor mensen die willen voorsorteren op levensbestendig wonen, zonder eenzaamheid.In het gebouw bevindt zich ook Anne-Wil Thuiszorg, met een gemeenschappelijke “huiskamer” en buitenterras. Anne-Wil kan zorg-op-maat leveren, dagopvang en tussen de middag maaltijden verstrekken. Ook worden binnen de Poort van Diem diverse activiteiten georganiseerd.luxe huur-appartementen beschikbaar voor de leeftijdsgroep 65+ (ook zonder zorg);Voldoende parkeergelegenheid;Op loopafstand van het centrum van Didam met ruim winkelaanbod;Geheel gerenoveerde appartementen met binnen-balkon (loggia)/balkon/Frans balkon;Voorzien van liftinstallatie;Gemeenschappelijke ruimte(n);Veiligheid en geborgenheid.

Je vind de Appartement aan de Verheijstraat Didam Nederland  te Didam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Didam aan de Verheijstraat Didam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Didam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Verheijstraat in Didam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Verheijstraat in Didam – Klik hier

Details van Appartement Verheijstraat in Didam

Prijs – 1010.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verheijstraat Didam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren