Verheijstraat Vlaardingen Nederland in Vlaardingen via Huurflits

Verheijstraat Vlaardingen NederlandPrivékamer in appartementSlaapkamer: 8 m²Eigendom: 8 m²GemeubileerdRuimte voor 1 persoon2 huisgenoten (gemengd)Een kleine ingerichte kamer, een kast en een bed. Een rustige omgeving met supermarkt en metro op loopafstand

Je vind de Kamer aan de Verheijstraat Vlaardingen Nederland  te Vlaardingen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Vlaardingen aan de Verheijstraat Vlaardingen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Vlaardingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Verheijstraat in Vlaardingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Verheijstraat in Vlaardingen – Klik hier

Details van Kamer Verheijstraat in Vlaardingen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verheijstraat Vlaardingen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren