Verlaat Heerhugowaard Nederland in Heerhugowaard via Huurflits

Verlaat Heerhugowaard NederlandINDELING:Begane grondZij-entree, ruime hal met meterkast, badkamer met douche, toilet en ligbad en trapopgang naar de verdieping.1e verdieping:Ruime woonkamer met hoge plafonds en volop licht en een prachtig uitzicht. De dichte keuken zal u zeker aanspreken. Er is een aparte werk-/kantoor-/speelkamer aanwezig. Deze ruime verdieping beschikt tevens over een overloop met vaste kast, toiletruimte en een tweetal ruime en nette slaapkamers.

Je vind de Appartement aan de Verlaat Heerhugowaard Nederland  te Heerhugowaard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerhugowaard aan de Verlaat Heerhugowaard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerhugowaard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Verlaat in Heerhugowaard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Verlaat in Heerhugowaard – Klik hier

Details van Appartement Verlaat in Heerhugowaard

Prijs – 985.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verlaat Heerhugowaard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren