Verlengde _J._A._Feithstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Verlengde _J._A._Feithstraat Groningen NederlandHet huis heeft een grote woonkamer, keuken, bijkeuken, op de eerste verdieping is de slaapkamer en badkamer. Ook beschikt het huis over een heerlijke tuin op het zuiden! Het huis is een paar jaar geleden gerenoveerd en heeft oppervlakte van 75m2.

Je vind de Huurwoning aan de Verlengde _J._A._Feithstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Groningen aan de Verlengde _J._A._Feithstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Verlengde J. A. Feithstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Verlengde J. A. Feithstraat in Groningen – Klik hier

Details van Huis Verlengde J. A. Feithstraat in Groningen

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verlengde _J._A._Feithstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren