Verlengde Hoogravenseweg in Utrecht via Esteon

Verlengde HoogravensewegTe huur in Zuid! Een woonhuis bestaande uit 4 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Het heeft een totale oppervlakte van 120m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. Voorzieningen: Tuin, aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, wasmachine.. De huurprijs per maand is €1.500,-. Is dit jouw woningmatch?

Je vind een Woonhuis te huur in Utrecht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Utrecht aan de Verlengde Hoogravenseweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis te huur in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis te huur in Utrecht – Klik hier

Details van Woonhuis te huur in Utrecht

Prijs – 1500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 120m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verlengde Hoogravenseweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren