Verlengde Kazernestraat, Deventer, Overijssel, Netherlands, 7417ZA, The Netherlands in Deventer via Huurflits

Verlengde Kazernestraat, Deventer, Overijssel, Netherlands, 7417ZA, The NetherlandsEen compacte woonstudio van 23 m² op de begane grond van Wij Boreel in Deventer. De studio wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen.-Omgeving-Wooncomplex Wij Boreel ligt dichtbij het historische en gezellige centrum van Deventer. Op nog geen 5 minuten fietsafstand ligt het station van Deventer, waardoor je met de trein snel overal kunt komen. Ben jij in het bezit van een auto? Dan rijdt je binnen 4 minuten de A1 op richting Amsterdam of Enschede.-Algemeen-Wooncomplex Wij Boreel biedt 78 comfortabele woonstudio’s en appartementen. Het woonoppervlak varieert van 22 m² tot 77 m². Een aantal appartementen op de 3e etage heeft een ruim balkon, maar als huurder kun je ook gebruikmaken van de gezamenlijke tuin!

Je vind de Studio aan de Verlengde Kazernestraat, Deventer, Overijssel, Netherlands, 7417ZA, The Netherlands  te Deventer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Deventer aan de Verlengde Kazernestraat, Deventer, Overijssel, Netherlands, 7417ZA, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Verlengde Kazernestraat in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Verlengde Kazernestraat in Deventer – Klik hier

Details van Studio Verlengde Kazernestraat in Deventer

Prijs – 525.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verlengde Kazernestraat, Deventer, Overijssel, Netherlands, 7417ZA, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren