Verlengde Nieuwstraat, Groningen, Netherlands in Groningen via Huurflits

Verlengde Nieuwstraat, Groningen, NetherlandsNette studio gelegen in de Oosterpoort. De studio is circa en heeft een eigen keuken met koelkast en gasfornuis. De douche en toilet dienen gedeeld te worden met de andere bewoners.

Je vind de Studio aan de Verlengde Nieuwstraat, Groningen, Netherlands  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Verlengde Nieuwstraat, Groningen, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Verlengde Nieuwstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Verlengde Nieuwstraat in Groningen – Klik hier

Details van Studio Verlengde Nieuwstraat in Groningen

Prijs – 350.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verlengde Nieuwstraat, Groningen, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren