Verlengde_Hoflaan Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Verlengde_Hoflaan Arnhem Nederlandruime hal, ruime woonkamer met open keuken, separaat toilet, badkamer met douchecabine, was meubel en wasmachineaansluiting. 2 slaapkamers waarvan 1 ingericht als kleding kamer, toegang naar de tuin vanuit de grote slaapkamer. De keuken beschikt over een inbouw vaatwasser, inbouw oven, inbouw koelkast, inductie kookplaat en genoeg opbergruimte. Vanuit de slaapkamer heb je een deur naar de ruime tuin. Midden in de tuin is een berenkuil gebouwd met overkapping.

Je vind de Appartement aan de Verlengde_Hoflaan Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Verlengde_Hoflaan Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Verlengde Hoflaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Verlengde Hoflaan in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Verlengde Hoflaan in Arnhem

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verlengde_Hoflaan Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren