Verlengde_J._A._Feithstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Verlengde_J._A._Feithstraat Groningen NederlandDe woning heeft een grote woonkamer, keuken, bijkeuken, op de eerste verdieping is de slaapkamer en badkamer. Ook heeft de woning een heerlijke tuin op het zuiden! De woning is enkele jaren geleden gerenoveerd en heeft een oppervlakte van 75m2.

Je vind de Appartement aan de Verlengde_J._A._Feithstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Verlengde_J._A._Feithstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Verlengde J. A. Feithstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Verlengde J. A. Feithstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Verlengde J. A. Feithstraat in Groningen

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verlengde_J._A._Feithstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren