Verwersdijk Delft Nederland in Delft via Huurflits

Verwersdijk Delft Nederland70 m2 voor maar 1.150 excl. g/w/l. Een extreem ruim appartement in een monumentaal pand aan de Verwersdijk; midden in het centrum met alle leuke restaurantjes van Delft om de hoek.Vanuit de open keuken en eetkamer heb je schitterend uitzicht over de gracht. Het heeft een enorme leefzolder met mooie houten afwerking waar meer dan genoeg ruimte is voor een kantoor-, slaap- en woonfunctie. Ook is het volledig gemeubileerd.

Je vind de Appartement aan de Verwersdijk Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Verwersdijk Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Verwersdijk in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Verwersdijk in Delft – Klik hier

Details van Appartement Verwersdijk in Delft

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verwersdijk Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren