Verwersstraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Verwersstraat DenBosch NederlandPer direct te huur: Prachtige gerenoveerde benedenwoning gelegen in het gezellige centrum van ‘s-Hertogenbosch in een monumentaal pand tegenover het Brabants Museum. Op korte afstand van de Bossche Markt, de supergezellige en uitbundige Korte Putstraat en de Parade. De woning heeft een mooie woonkamer met twee grote raampartijen en open ingerichte keuken (NIEUW), aparte slaapkamer met toegang tot vernieuwde badkamer. Bekleding; houten vloer en luiken aan de voorzijde. Aan de achterzijde heeft de woning een zeer kleine overdekte buitenruimte.

Je vind de Appartement aan de Verwersstraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Verwersstraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Verwersstraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Verwersstraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Verwersstraat in Den Bosch

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verwersstraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren