Verzetsstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Verzetsstraat Leeuwarden NederlandDeze zelfstandige bovenwoning is gelegen in een rustige buurt aan de buitenrand van Leeuwarden.Indeling: Via de entree komt u in de woonkamer. Hier is een open keuken aanwezig met diverse inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. Op de verdieping zijn 2 slaapkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche, wc en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Verzetsstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Verzetsstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Verzetsstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Verzetsstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Verzetsstraat in Leeuwarden

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verzetsstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren