Verzetsstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Verzetsstraat Leeuwarden NederlandBeschrijvingPer direct een leuke kamer te huur in Leeuwarden!Het huis, aan de Verzetsstraat in Leeuwarden wordt gedeeld met één huisgenoot (vrouw). De woonkamer, keuken en badkamer zijn hierbij gedeeld en van alle gemakken voorzien. De slaapkamer is circa 8,5m2 groot (3,20m bij 2,70m) en beschikt over een ruime inbouwkast.Tot slot beschikt de woning over een tuin van wel 75m2! Genoeg ruimte om na het tentamen, even tot rust te komen.De woning is gelegen op 9 minuten fietsen van het Hoofdstation, 7 minuten vanaf de binnenstad en binnen 5 min bereik je de locatie van NHL Stenden aan de locatie Rengerslaan.Al met al, een knus en net huis op een goede locatie!

Je vind de Kamer aan de Verzetsstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Verzetsstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Verzetsstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Verzetsstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Kamer Verzetsstraat in Leeuwarden

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Verzetsstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren