Vesperstraat Mierlo Nederland in Mierlo via Huurflits

Vesperstraat Mierlo NederlandTe huur op de tweede verdieping een kamer welke per 1 februari 2023 te huur is voor één persoon.De kamer is 11 m2, gezamenlijk gebruik van keuken, badkamer en toilet.Huur bedraagt 375,– euro per maand excl. g/w/e en de borg is 750,– euroDe kamer is gemeubileerd en voorzien van eenpersoonsbed en diverse opbergmogelijkheden.Voorschot gas, water, electra en internet 140,– euro per maand per kamer

Je vind de Kamer aan de Vesperstraat Mierlo Nederland  te Mierlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Mierlo aan de Vesperstraat Mierlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Mierlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Vesperstraat in Mierlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Vesperstraat in Mierlo – Klik hier

Details van Kamer Vesperstraat in Mierlo

Prijs – 515.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vesperstraat Mierlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren