Via_Regia Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Via_Regia Maastricht NederlandLuxe (1 slaapkmr) appartement centraal gelegen tegenover winkelcentrum Brusselsepoort. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en is te bereiken met lift of trap. Indeling: Entree met ruime hal. L-vormige woonkamer voorzien van mooie houten parketvloer. Via de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige ruime terras. De slaapkamer is rustig gelegen aan de achterzijde. Luxe hoogglans keuken voorzien van diverse apparatuur (vaatwasser, gaskookplaat met afzuigkap, koelkast). Ruime badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en toilet. Berging met wasmachine aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Via_Regia Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Via_Regia Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Via Regia in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Via Regia in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Via Regia in Maastricht

Prijs – 884.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Via_Regia Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren