Victoriastein Ede Nederland in Ede via Huurflits

Victoriastein Ede NederlandHet appartement beschikt over een eigen belinstallatie met video en speaker voorziening om de deur beneden in de centrale hal te openen.De keuken is voorzien van een composiet werkblad in de kleur zwart, keramische kookplaat, combimagnetron, koelkast, afzuigkap en een vaatwasser.De badkamer is voorzien van keramische tegels in de kleur antraciet, wastafel met bijpassend planchet en een spiegel. Het toilet is separaat.Tevens is er een ruime slaapkamer. Het appartement heeft een eigen wasruimte met een aansluiting voor de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Victoriastein Ede Nederland  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Ede aan de Victoriastein Ede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Victoriastein in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Victoriastein in Ede – Klik hier

Details van Appartement Victoriastein in Ede

Prijs – 830.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Victoriastein Ede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren