Vierambachtsstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Vierambachtsstraat Rotterdam NederlandIndeling:Studio met open keuken van ca. 23m².Badkamer met toilet van ca. 3m².Frans balkon.Diverse kenmerken:Inventaris/Stoffering: laminaatvloer, lampen, raambekleding.Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en combi-magnetron.Voorzieningen badkamer: douche, wastafel en design-radiator.Verwarmingssysteem: CV-combiketel.Beglazing: dubbel glas.

Je vind de Studio aan de Vierambachtsstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Vierambachtsstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Vierambachtsstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Vierambachtsstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Vierambachtsstraat in Rotterdam

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 26

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vierambachtsstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren