Vierambachtsstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Vierambachtsstraat Rotterdam NederlandIndeling:- Woonkamer met open keuken met een oppervlakte van circa 38m².- Slaapkamer met een oppervlakte van ca. 10m².- Extra kamer met een oppervlakte van circa 10m².- Badkamer met een oppervlakte van circa 3m².Diverse kenmerken:- Inventaris/Stoffering: laminaatvloer, lampen, gordijnen en schilderij ophangsysteem.- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, vaatwasser en magnetron.- Voorzieningen badkamer: douche, wastafel, toilet en designradiator.- Verwarmingssysteem: CV combiketel.- Beglazing: dubbele beglazing.- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Je vind de Appartement aan de Vierambachtsstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Vierambachtsstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vierambachtsstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vierambachtsstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Vierambachtsstraat in Rotterdam

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vierambachtsstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren