Vijfharingenstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Vijfharingenstraat Maastricht NederlandWij bieden dit ruim opgezette appartement met 1 slaapkamer aan. Bij binnenkomst ervaar je direct de ruimtelijke opzet van het appartement. De woonkamer staat in open verbinding met de woonkamer en beschikt over een plateau. Er is een vide aanwezig die de woning een speels en ruim effect geeft.De badkamer is ingedeeld met een ligbad, douche en wastafel. Er is een separaat toilet.Vanuit de Vijfharingenstraat loop je zo de Grote Staat in. Hier vind je een grote verscheidenheid aan winkels. In de omgeving van de Vijfharingenstraat ligt het Vrijthof, de Markt, het Amorsplein en het Onze Lievevrouwenplein. Hier kun je heerlijk op het terras zitten

Je vind de Appartement aan de Vijfharingenstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Vijfharingenstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vijfharingenstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vijfharingenstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Vijfharingenstraat in Maastricht

Prijs – 801.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 76

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vijfharingenstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren