Vijfzinnenstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Vijfzinnenstraat Arnhem NederlandIndeling:Woonkamer met open keuken, ruime slaapkamer en badkamer.De keuken is open en bevindt zich in de woonkamer. Het betreft een eenvoudige keuken met voldoende opbergruimte en voorzien van een afzuigkap.Er is 1 ruime slaapkamer welke groot genoeg is om er een ruime kledingkast naast te plaatsen.De badkamer is modern afgewerkt en voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Vijfzinnenstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Vijfzinnenstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vijfzinnenstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vijfzinnenstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Vijfzinnenstraat in Arnhem

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vijfzinnenstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren