Vijzelstraat Den Helder Nederland in Den Helder via Huurflits

Vijzelstraat Den Helder NederlandOmschrijving:Via de voordeur kom je in de hal met meterkast ( 6 groepen/2 aardlekschakelaars). De lichte woonkamer is voorzien van gestucte wanden en een laminaatvloer. De vrijwel nieuwe keuken is voorzien van inductie kookplaat, combi oven/magnetron en afzuigkap. Tussendeur naar de aanbouw met toilet, fraaie badkamer met badmeubel, douchehoek, aansluiting wasmachine en mechanische ventilatie. Van buitenaf is de kleine berging bereikbaar.Via de trap in de woonkamer kom je op de overloop die toegang geeft tot 3 slaapkamers en het dakterras. (ligging noordwesten)In de directe omgeving treft u een speeltuin, parkeerterrein en supermarkt.

Je vind de Huurwoning aan de Vijzelstraat Den Helder Nederland  te Den Helder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Den Helder aan de Vijzelstraat Den Helder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Den Helder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Vijzelstraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Vijzelstraat in Den Helder – Klik hier

Details van Huis Vijzelstraat in Den Helder

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vijzelstraat Den Helder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren