Vincent_van_den_Heuvellaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Vincent_van_den_Heuvellaan Eindhoven NederlandHet appartementheeft een slaapkamer en een ruime woonkamer met loggia. De woonkamer heeft een open keuken, voorzien van alle gemakken. Daarnaast is een moderne badkamer aanwezig en separaat toilet. Er is genoeg opslagruimte door de interne berging van circa 4m2.

Je vind de Appartement aan de Vincent_van_den_Heuvellaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Vincent_van_den_Heuvellaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vincent van den Heuvellaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vincent van den Heuvellaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Vincent van den Heuvellaan in Eindhoven

Prijs – 1341.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vincent_van_den_Heuvellaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren