Vinkenkamp Lieren Nederland in Lieren via Huurflits

Vinkenkamp Lieren NederlandIndeling:Ruime woonkamer met zit- en eethoek. Volledig ingerichte keuken met gasfornuis, waterkoker en Senseo koffiezetapparaat. Hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed. 2e Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook beschik je over een eigen terras met picknicktafel en een loungebank.

Je vind de Huurwoning aan de Vinkenkamp Lieren Nederland  te Lieren nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Lieren aan de Vinkenkamp Lieren Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Lieren. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Vinkenkamp in Lieren wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Vinkenkamp in Lieren – Klik hier

Details van Huis Vinkenkamp in Lieren

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vinkenkamp Lieren Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren