Violierstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Violierstraat Tilburg NederlandIndeling appartementVanuit een gezamenlijke entreehal bereikt men het appartement op de begane grond.De ruime woonkamer is uitgevoerd met een sfeervolle laminaat vloer. De nette keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, oven en koelkastje. Tevens sfeervolle tuindeuren die toegang bieden tot de gezamenlijke tuin.De badkamer beschikt over een douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.Ruime inloopkast aanwezig.Ruime slaapkamer, met directe toegang tot de gezamenlijke tuin middels schuifpui. Het oppervlakte van het appartement is ongeveer 55m2. Gezamenlijke tuin met berging, sierbestrating, overkapt zitje en achterom.

Je vind de Appartement aan de Violierstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Violierstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Violierstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Violierstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Violierstraat in Tilburg

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Violierstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren