Vlaggemanstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Vlaggemanstraat Rotterdam NederlandBEGANE GROND: Gesloten portiek en gedeelde trapopgang. EERSTE VERDIEPING: Lichte woonkamer met open keuken, gelegen aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar. De keuken is voorzien van onder andere een koelkast met vriesvak, vaatwasser, wasmachine, oven en een inductie kookplaat. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel met spiegel. Separaat toilet. De eerste slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning.

Je vind de Appartement aan de Vlaggemanstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Vlaggemanstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vlaggemanstraat in Rottredam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vlaggemanstraat in Rottredam – Klik hier

Details van Appartement Vlaggemanstraat in Rottredam

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vlaggemanstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren