Vlamingstraat Delft Nederland in Delft via Huurflits

Vlamingstraat Delft NederlandGemeubileerd 2 kamer appartement gelegen op de Vlamingstraat op de begane grond met uitzicht over de gracht. Woonkamer van ca. 20m2 met eiken houten vloer en open keuken. Open keuken met combi-gasstelgasoven, vaatwasser, koelkast/vriezer, wasmachine en combimagnetron. Slaapkamer van ca. 25m2 met ruime kast en bureau. Badkamer met douche, toilet en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Vlamingstraat Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Vlamingstraat Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vlamingstraat in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vlamingstraat in Delft – Klik hier

Details van Appartement Vlamingstraat in Delft

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vlamingstraat Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren