Vlamoven Delfzijl Nederland in Delfzijl via Huurflits

Vlamoven Delfzijl NederlandEntree, hal met toegang tot woonkamer met balkon. Aparte keuken (15m2) met nieuw keukenblok en aansluiting voor wasmachine. Drie ruime slaapkamers waarvan de grootste is voorzien van een wastafel. Verder is er een badkamer met douche, zitbad en dubbele wastafel. separaat toilet met fontein. Tegen een meerprijs kan een garagebox gehuurd worden in de kelder.

Je vind de Appartement aan de Vlamoven Delfzijl Nederland  te Delfzijl nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delfzijl aan de Vlamoven Delfzijl Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delfzijl. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vlamoven in Delfzijl wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vlamoven in Delfzijl – Klik hier

Details van Appartement Vlamoven in Delfzijl

Prijs – 885.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 98

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vlamoven Delfzijl Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren