Vlasstraat Kreileroord Nederland in Kreileroord via Huurflits

Vlasstraat Kreileroord NederlandDeze ruime tussenwoning is gebouwd in 1958 en staat op een perceel van ca. 160 m2. De woning heeft een oppervlakte van ca. 97 m2 en inhoud van 290 m3. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is ca. 14 meter diep en voorzien van een houten berging voor de stalling van fietsen en een achterom. De tuin is gelegen op het oosten, voorzien van een schutting met poort en voorzien van nette tuintegels.Indeling begane grondEntree met meterkast en toilet. Doorzon woonkamer met open keuken. De keuken is in een rechte opstelling van eikenhout met spoelbak. Eerste verdiepingOverloop, drie ruime slaapkamers, badkamer voorzien van een douche en wastafel.Tweede verdiepingDe tweede verdieping betreft een ruime vliering, bereikbaar via vlizo trap.Een heerlijke woning op een leuke rustige locatie, die je snel kunt betrekken.

Je vind de Huurwoning aan de Vlasstraat Kreileroord Nederland  te Kreileroord nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Kreileroord aan de Vlasstraat Kreileroord Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Kreileroord. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Vlasstraat in Kreileroord wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Vlasstraat in Kreileroord – Klik hier

Details van Huis Vlasstraat in Kreileroord

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 97

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vlasstraat Kreileroord Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren