Vleerackers Emmen Nederland in Emmen via Huurflits

Vleerackers Emmen NederlandINDELING:Keuken, badkamer en toilet zijn keurig en worden gedeeld met de medebewoners.Keuken en badkamer zijn vernieuwd!Tevens is er een gezamenlijke tuin met berging aanwezig, parkeren kunt u naast de deur.LIGGING:De kamers zijn gelegen nabij NHL Stenden Hogeschool.Ook is het openbaar vervoer op loopafstand en winkelcentrum vlakbij.

Je vind de Kamer aan de Vleerackers Emmen Nederland  te Emmen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Emmen aan de Vleerackers Emmen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Emmen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Vleerackers in Emmen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Vleerackers in Emmen – Klik hier

Details van Kamer Vleerackers in Emmen

Prijs – 335.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vleerackers Emmen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren