Vleutensevaart in Utrecht via Esteon

VleutensevaartTe huur voor €2.400,- per maand: een appartement van 26m2 met 1 kamers en 1 slaapkamer(s). Het wordt gemeubileerd opgeleverd. Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, internet / TV, lift of begane grond. De borgsom bedraagt €2.000,-. Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen?

Je vind een 1-kamer appartement te huur in Lombok, Utrecht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Vleutensevaart en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 1-kamer appartement te huur in Lombok, Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over 1-kamer appartement te huur in Lombok, Utrecht – Klik hier

Details van 1-kamer appartement te huur in Lombok, Utrecht

Prijs – 2100.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 26m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vleutensevaart

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren